Hemträning
Trots att vi för tillfället håller gymmet stängt samt ställt in gruppträningen denna vecka så jobbar vi hårt för att i framtiden (förhoppningsvis inte så långt fram) kunna erbjuda bra och trygg träning för alla våra medlemmar!

Vi passar därför på att bjuda på två stycken hemträningsprogram som ni kan genomföra på egen hand utan utrustning. Ett upplägg anpassat för nybörjare och seniorer samt ett upplägg för vana motionärer. Se pdf-fil ovan.

Vi passar även på att erbjuda er möjlighet att beställa ett "kit" för att kunna göra er hemmaträning så effektiv som möjligt. I pdf-fil ovan kan ni se utrustning och pris. Via e-post till info@dehalsa.se meddelar du vilken utrustning du önskar beställa. Obs beställning är bindande!
Vår förhoppning är också att ni ska kunna ta med och använda er personliga träningsutrustning vid gruppträning utomhus under våren. Men vi följer självklart händelseutveckling och ändrade rekommendationer från myndigheter och annan expertis gällande risk för smittspridning av Coronaviruset.

Vi vill även rikta ett stort tack till er alla för att ni är så förstående för att vi väljer att hålla träningsanläggningen stängd under denna period! Stängningen beror helt och hållet på att vi vill ta höjd i vårt säkerhetstänk samt att vill få möjlighet att utvärdera och modifiera våra hygienrutiner för att våra medlemmar ska kunna känna sig trygga med att träna hos D.E.HÄLSA Gym & Friskvård.

Vid frågor och funderingar är ni välkomna att kontakta oss via e-post till info@dehalsa.se

Vänliga hälsningar
Daniel Eriksson
verksamhetsansvarig
D.E.HÄLSA Gym & Friskvård